Raktáron

Tűrendező Paco tipusu, 25-25 tű elhelyezésére alkalmas

Tűrendező Paco tipusu, 25-25 tű elhelyezésére alkalmas.(Tehát 1 db=50 tű-hely.) Örök darab. 3-4 db elégséges egy 150-200 szinnel himzendő. 150-200 tű tárolására alkalmas leszámolós készlet himzéséhez.
4 600 Ft
/ db
Hűségpont: 92 pont
Max. rendelhető 4 db
Tűrendező Paco tipusu, 25-25 tű elhelyezésére alkalmas.(Tehát 1 db=50 tű-hely.) Örök darab. 3-4 db elégséges egy 150-200 szinnel himzendő. 150-200 tű tárolására alkalmas leszámolós készlet himzéséhez.

Szállítás

Postával (előre utalással), 500 grammig


A megrendelés és pénzügyi teljesités után, hetente 2x-i postázással. A fizetés bankszámlára történik, elsőbbségi ajánlott postaköltséggel (a postai tarifának megfelelően) növelten. Később az itt megadott postaköltség - vagy + irányban, súlytól függően, korrigálásra szorulhat. (Választható postán maradó küldeményként is. Ezt a megjegyzésbe kérném szépen beirni.)

Szállítási díj: 795 Ft

Csomagként, Vfutár (előre utalással)


A megrendelés és pénzügyi teljesités után, hetente 2x-i postázással. A fizetés bankszámlára történik, egyetemes vagy MPL-es csomagként (a postai tarifának megfelelően) növelten. Később az itt megadott postaköltség - vagy + irányban, súlytól függően, korrigálásra szorulhat. (Választható postán maradó küldeményként is. Ezt a megjegyzésbe kérném szépen beirni.)

Szállítási díj: 1 505 Ft

Leszámolós minta elektronikusan


A leszámolós mintáimat Facebook-os üzenetben vagy e-mailben küldöm. A mintaárak igy vannak kialakitva. (Igy ezzel kapcsolatban + "szállitási" költség már nem merül fel.) A vevő nyomtatja ki magának. Amennyiben igény van a fekete-fehér vagy szines minta-lapok nyomtatására is, ugy ez külön konzultációt és plusz költséget igényel.)

Szállítási díj: Ingyenes

Postán maradó 500 gr-ig


Szállítási díj: 795 Ft

Utánvéttel, 2 kg-ig, Vaterafutárral


Rendkivüli esetben, szállitás utánvéttel (csak akkor, ha másképpen nem tudjuk lebonyolitani a teljesitést). Itt a vevő kötelezettséget vállal a rendelése leadásakor arra, hogy a megrendelt termék ellenértékét a kézbesitéskor a postásnak kifizeti. (Itt természetesen kicsit magasabb a postaköltség.)

Szállítási díj: 1 905 Ft

Postán maradó 2 kg-ig előreutalással


Szállítási díj: 1 320 Ft

Postán maradó, 2 kg-ig, utánvéttel


Szállítási díj: 1 720 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek